Slevové kupony snadno a rychle. Stačí se zaregistrovat!

Prodejci Apetit pikniku

Oblíbenci z minulých let i noví hrdinové, za jejichž kvalitu ručí redakce Apetitu. 
Ať budete mít chuť na něco sladkého, kus masa nebo osvěžující drink, vše pro vás bude přichystáno 
od 10:00 do 19:00 v parku Grébovka.

Nezapomněli jsme ani na vaše domácí mazlíčky!

Dny-Apetit-WEB-2022-Prodejci-v04-logo-male

Vyčistit filtr

Název prodejce

Číslo stánku

La Paisanita

Naše empanády jsou Artisan, připravoné jedna po druhé ručně a díky kvalitě našich surovin jsou 100% zdravé, protože pracujeme s českými rodinnými farmami, kde je prvořadá zodpovědná soběstačnost a kvalita produktů. Nejen, že je to nejjednodušší varianta: bez potřeby příborů, jezte je teplé nebo studené, ale jsou i tou nejlepší rychlou, výživnou a zdravou variantou jídla. Máme empanády pro všechny! Naše obrovská rozmanitost je ideální pro sdílení s každým, protože pracujeme se třemi liniemi: tradiční, vegetariánská a veganská!

Web: https://www.lapaisanita.cz

Chick-Tricks

Jsme nadšenci do grilovaní, ale žádní amatéři. V gastronomii se pohybujeme přes 19 let. Rozhodli jsme se udělat zásadní krok v našem profesním růstu, proto jdeme vlastní a jinou cestou.

Web: https://chick-tricks.cz/

Baroque - place with taste

Jsme rodinná firma z východních Čech. Naši kuchaři čerpají z tradic předků a vaří z toho nejlepšího, co česká země nabízí. Produkty připravujeme s pokorou i láskou k řemeslu. Naší touhou je přinášet na váš nebo náš stůl výrobky s důrazem na kvalitu a zdraví. Suroviny z polí, lesů, sadů a sádek si pečlivě vybíráme stejně tak jako dodavatele, se kterými spolupracujeme. Zvěřinu vykupujeme přímo od českých myslivců a zpracovávají ji naši řezníci pod značkou baroque maso. Vše tvoříme s myšlenkou na udržitelnost, dlouhodobost a tradici, kterou předáváme našim dětem.

Web: https://www.baroquemarket.cz/

GULE FOOD TRUCK

Jsme sociální podnik, který vytváří pracovní příležitosti pro osoby se zdravotním znevýhodněním. Provozujeme food truck GULE (Gastronomie Umožňující Lidem Existovat), kde se snažíme poukázat na skutečnost, že i člověk s handicapem je schopen kvalitního pracovního výkonu, není třeba mu vytvářet speciální pracovní podmínky a neustále na jeho činnost dohlížet. WEB A SOCIÁLNÍ SÍTĚ: Web – https://www.gulefoodtruck.cz Facebook - https://www.facebook.com/gulefoodtruck/ Instagram - https://www.instagram.com/gulefoodtruck/

Web: https://www.gulefoodtruck.cz

Palíto Family

Malá rodinná firma zabývající se pěstováním a zpracováním chilli papriček. Výherce v pojídání chili papriček. Výrobky oceněné na Grate Taste 2020/2021

Web: https://www.palito.cz

Perníčkův sen

Jsme malá firma o 3-6 lidech. Máme svou práci rádi a do perníčků vkládáme kus nás. Tvoříme láskou a srdcem. Provozujeme svůj obchůdek na Praze 1 a jezdíme na trhy, kde jsou hlavně děti.

Web: https://www.pernickuvsen.cz

Kafe Plechofka

Provozujeme kavárnu a obchod Kafe Plechofka v Mníšku pod Brdy. Připravujeme zde italskou kávu, snídaňové menu a vlastní sladké výrobky. Vše vyrábíme z řemeslných produktů, které i prodáváme. Na akce jezdíme s foodtruckem Plecháček, který je koncipován jako bar. Zastupujeme také španělskou značku Rokelin, která vyrábí sušené šunky, klobásy, ovčí sýry. Farma sídlí v horách, produkty mají z horské oblasti speciální péči. Apetit festival jsme v minulosti navštívili s kávovým barem Miscela d´Oro.

Web: https://www.plechofka.cz

Klobáskárna

Společnost Klobáskárna se od svého založení v roce 2008 specializuje na dovoz francouzských uzenářských výrobků. Importuje široký sortiment tradičních suchých klobás, ale v produktové nabídce firmy najdete i klobásy s různými příchutěmi jako např. s ořechy, sýry, masovými směsmi nebo třeba s ovocem. Radost a chuť spojená s konzumací prostých produktů nás vedla i k dovozu některých dalších specialit jako vepřové panenky, baskického choriza, bayonnské šunky, francouzského pršutu, různých terin apod.

Web: https://www.klobaskarna.cz

Fakt dobrý víno

Nabízíme středoevropská vína primárně ze španělská, v našem sortimentu nechybí vína perlivá a šumivá, samozřejmostí jsou svěží bílá a růžová vína a pro vyznavače červených vín máme širokou nabídku lehkých i těžkých barikovaných vín. Navíc vaříme čerstvou španělskou paellu, přímo před vámi dáme během chvilky na originální paella pánvi vzniknout pravý valencijský rýžový pokrm zvaný paella.

Web: https://www.faktdobryvino.cz

La Casa Havana

Rodinná firma provozující 2 koktejlové bary v Praze: - La Casa de la Havana vieja, Opatovická 28, Praha 1 - trendy koktejly, nevšední nabídka rumů a degustací - the Banker´s Bar, Haštalská 16, Praha 1 - koktejly dle aktuálních světových trendů

Web: https://www.casahavana.cz

Oslaď si život

Jituš a Maru - spolu tvoříme "OSLAĎ SI ŽIVOT" Jsme dlouholeté kamarádky, sousedky...Spojují nás společné aktivity a koníčky. Jeden z nich je pečení s láskou. Nejlepší nápady přicházejí v pravý čas. Proto spolu a v dobré náladě, děláme svět krásnější pro všechny milovníky sladkostí. Upřednostňujete alternativní dobroty, nebo máte rádi klasické cukrářské výrobky z kvalitních surovin? Tak to jsme my! www.osladsizivot.cz

Web: https://www.osladsizivot.cz

Marmelády z Ráje

Jsme malá rodinná manufaktura pocházející ze samého srdce Českého ráje. Snažíme se pro Vás připravovat ty nejlepší marmelády a džemy z toho nejlepšího českého i zahraničního ovoce. Každý kousek ovoce pečlivě třídíme a dbáme na důslednou kontrolu každého našeho jednotlivého výrobku. Přestože jsme na trhu teprve od roku 2014, podařilo se nám získat četná ocenění za naši práci. Velmi si vážím toho, že se naše výrobky vyrovnávají jak těm domácím, tak i těm světovým.

Web: https://www.marmeladyzraje.cz

Těstoviny Cellesta

Jsme malá rodinná firma, vyrábíme skvělé těstoviny. Používáme pravou italskou semolinovou mouku, sušená vejce (žloutky i bílky ze slepičích vajec), vodu Co naopak nepožíváme je sůl, barviva a chemii.

Web: https://www.testovinycellesta.cz

Prosekárna

Jsme velkoobchod s proseccem a síť wine barů - Prosekárna. Zaměřujeme se pouze na Prosecco a v nabídce máme přes 200 druhů od malých rodinných vinařství.

Web: https://www.prosekarna.cz

Caipirinha bar

Jsme dva kamarádi, jeden původem z Kuby, druhý z Portugalska. Spojuje nás láska k Brazílii a připravujeme pravou brazilskou caipirinhu, která je součástí tamní kultury. Ledová tříšť, třtinový cukr, limeta a výběrová cachaca. Naší nejoblíbenější je caipirinha de maracujá. Rádi přijedeme na vaši akci rozdávat trochu brazilské energie a dobré nálady. Každý rok nás můžete potkat na festivalu Merkádo Latinská Amerika (Jiřího z Poděbrad, Praha), účastnili jsme se také několikrát street food festivalů v Praze na náplavce a Plzni.

Web: https://www.caipirinhabar.cz

Natali gelato

Máme rodinnou Cukrárnu v Kralupech nad Vltavou. Od roku 2019 zde vyrábíme Natali gelato od základu a z parádních surovin. Základy si vypočítáváme a mícháme od začátku. Nepoužíváme předpřipravené směsi od komerčních dodavatelů. Díky vazbě na barmanství rádi zákazníky překvapujeme i zajímavýma specialitkama ( piňacolada z čerstvého ananasu, kokosu ze Srí Lanky a Captain Bucanero, .. ). Mezi nejoblíbenější gelato chutě u nás patří Mák&podmáslí, pistácie, Čokoláda 70% Valrhona, vanilka (připravená poctivě z lusků a žloutků), Slaný karamel z máslového karamelu a čerstvě mleté České soli, jahodový sorbet z lokálních jahod, …

Web: https://www.cukrarnanatali.cz

BUMBU drinks

K přípravě našich limonád používáme kousky ovoce a voňavé máty, nepoužíváme předem připravené sirupy, ale vše děláme až na místě. Dospěláci si můžou svůj nápoj vylepšit různými druhy alkoholu. BUMBU pro malé i velké.

Web: https://www.tenstrudl.cz

Palačinkový stánek

Výrobou a prodejem francouzských palačinek se zabýváme od března 2015. Máme 3 mobilní stánky, se kterými jezdíme na různé kulturní akce a festivaly převážně na Vysočině a v Pardubickém kraji. Od roku 2016 máme sezónní stánek ve Skiareálu Hlinsko v období prosinec - březen a v květnu 2022 plánujeme otevřít pakačinkárnu v centru města Žďár nad Sázavou. Již sedmým rokem zůstáváme u jednoho sortimentu, který se snažíme stále zdokonalovat a nabídku obměňovat dle sezónních surovin.

Web: https://www.facebook.com/PalacinkovyStanek/

Bavrčí

Jsme nová indická restaurace, která se nachází na Praze 10. Autentická indická kuchyně podávaná šéfkuchařem Mahavirem Kanswalem. Indická restaurace Bavrci nabízí široký výběr tradičních kari omáček a lahůdek tandoor. Přinášíme Vám ty nejlepší chutě z celého indického subkontinentu a tak si můžete užít cesty do exotických destinací, aniž byste opustili pohodlí Vašeho domova. Do našich produktů vkládáme všechny naše nasbírané zkušenosti a zápal do gastronomie, které jsme nasbírali.

Web: https://www.bavrci.cz

Dolce Bacio

Jsme forma Dolce Bacio, provozujeme zmrzlinářská kola, se kterými brázdíme parky, akce, festivaly atp. Zmrzlinu vyrábíme sami, podle originálních receptur.

Web: https://www.dolce-bacio.cz

Kolačové Dobroty

Kolačové Dobroty se pohybují na trhu již několik let. Ale až nyní, kdy majitelka je svou pani, vše může rozjet a ničeho se nebát. Splnit si sen o provozně, produktu a mnohem více.

Web: https://www.kolacovedobroty.cz

Lelí's Cupcakes a nanuky Lunar

Lelí's Cupcakes Touha věnovat se cupcakes, a vlastně, i sen o otevření vlastního obchodu, se zrodil už v roce 2012 v San Franciscu. Byli jsme tam s manželem Kubou na svatební cestě a mě specializované dortíkové obchůdky naprosto nadchly. Začala jsem zkoušet recepty a pekla nejdřív pro kolegy z mediálky. Nedlouho na to jsme založili značku Lelí's cupcakes Nanuky Lunar Jsme srdce Lunaru, Jakub a Lelí a jsme tu proto, abychom změnil trh s nanukama. Už je na čase, aby hlavní slovo nehrála cena na úkor kvality a vrátila se poctivá řemeslná výroba a nanuk plný chuti. Za ty dva roky jsme vychytali technologii a vyladili receptury - u nás ledové krystalky a nanuk tvrdej jak beton nehledejte.

Web: https://www.leliscupcakes.com

Jihočeská svačinka

Jsme parta nadšenců do kvalitní cukrařiny a pekařiny. V současné době je velký zájem o naše výrobky především v mateřských a základních školách. Nejvíce dodáváme do škol v Jižních Čechách. Naše motto je: „Když vyrábíte s láskou , poznáte to na první ochutnání – vaše Jihočeské cukrářky“. Web a firemní IG profil nyní připravujeme (ideálně v polovině března).

Web: https://www.jihoceskasvacinka.cz

Káva v oplatce

U nás si můžete dát výbornou kávu a domácí limonády. Naší specialitou je pak káva do jedlého kelímku, který si po vypití můžete dát jako malý dezert. Tím pádem po Vás nezbyde téměř žádný odpad a to jistě ocení všichni ekologicky smýšlející lidé :-)

Web: https://www.facebook.com/K%C3%A1va-v-oplatce-103952577824542/

Tichá kavárna

Jsme nezisková organizace, která se zaměřuje na osoby se sluchovým postižením a jejich uplatnění na trhu práce. Mezi naše provozy patří i Tichá kavárna na kolech, kde zaměstnáváme neslyšící a naší činností se mimo jiné snažíme edukovat slyšící většinu o přítomnosti neslyšících. Hlavní náplní je ovšem pracovní a sociální zařazení neslyšících do většinové společnosti. Pro mnohé je práce u nás jejich první zkušeností a my se snažíme naše nové kolegy podpořit v maximální možné míře tak, aby byli připraveni na další kariérní postup u dalších zaměstnavatelů. Velice rádi bychom se zúčastnili Apetit pikniku, tato zkušenost opět posune naše kolegy v jejich profesním životě.

Web: https://www.kavarna-na-kolech.cz/

Maringotka

Jsme stylové mobilní občerstvení(bar) pro hudební i nehudební akce všeho druhu,food festivaly,koncerty,svatby,oslavy,rozlučky se svobodou apod. Těšíme se na setkání.

Web: instagram:maringotka_

Restaurace Mlýnec

Šéfkuchař Vladimír Vaníček pro vás oživuje zapomenuté české speciality. S respektem k tradičním postupům se nebojí využít nejmodernějších gastronomických metod, aby dosáhl dokonalé chuti. Výsledkem je nadčasové a elegantní české a mezinárodní menu postavené na sezonních a lokálních surovinách.

Web: https://www.mlynec.cz

Kreativní Kulinářství BEYDYZKA

Kreativní kulinářství BEYDYZKA Jmenuji se Radka Bejdáková / BEYDYZKA. Jídlo bylo v mém životě vždycky velkým tématem. Jako dcera kuchařky jsem vlastně mezi hrnci vyrostla :-) Kombinovat suroviny, to mě fakt baví! Jako výrobce a žena milující dobré a zdravé jídlo, umění, přírodu, bylinky, květiny,....zachovávám jedinečnou chuť každého ovoce a zeleniny, během svého sezonního vrcholu. Mé kreativity si všimli i porotci ve světové soutěži marmelád "The Worlds Marmalade Awards" – Dalemain, Velká Británie, kteří ocenili kombinaci marmelády z citrónu, citrónové trávy a bazalky a udělili mi nejvyšší ocenění DOUBLE GOLD 2020.

Web: https://www.beydyzka.cz

Dobrotéka

Jsme nadšenci do dobrého vína, kávy a delikates - proto DOBROTÉKA. Na našich provozech najdete průřez světem vína od moravských vinařů, krásných světových vín až po bublinky všeho druhu. Nechybí ani skvělé cidery, pivo, rumy a nejrůznější delikatesy (sušená masa, sýry, mozzarella, olivy apod.). Vše si můžete vychutnat na místěě či koupit s sebou včetně dárkových balení. V Dobrotéce na Žižkově najdete i skvělou kávu a na Vinohradech příjemnou zahrádku ve vnitrobloku. Těšit se u nás můžete také na pravidelné řízené degustace.

Web: https://www.dobroteka.cz

Ball Lab

Pečení a vaření je můj celoživotní koníček, kterému jsem úplně propadla. Často peču na zakázky pro rodinu, kamarády, známé a uvažuji o otevření vlastní provozovny. Na mojí tvorbu se můžete podívat na mém IG profilu @evitas.kitchen Účast na vašem pikniku by mi umožnila zjistit, jaký zájem by měla širší veřejnost o moje produkty.

Web: Na tvorbě webu se pracuje:)

Drama Llama

Projekt Drama Llama jsme založili v roce 2018 s chutí stát se vtipnou alternativou pro zákazníky, kteří si potrpí na fine dining a perfektní služby, ale snobské prostředí je už přestalo bavit. Stavíme na kvalitních surovinách, podporujeme lokální pěstitele a chovatele. Rozhodně se ale nebojíme experimentovat a zkoušet neotřelé kombinace chutí a prezentace. Hlavní a poslední slovo má u nás Petr Špejzl. Gastronomií se zabývá už více než třicet let. Zkušenosti sbíral v Irsku, Anglii, Itálii a Americe, než se natrvalo usadil jako šéfkuchař pražské restaurace Aromi. Drama LLama je jeho první vlastní projekt, kde se svým týmem připravuje gastronomické eventy, catering na míru a dohlíží na kvalitu ostatních služeb.

Web: https://www.drama-llama.cz

Pivovar Bad Flash

Bad Flash je český minipivovar, který se od prvopočátku své existence snaží o to, aby pojem „dobré české pivo“ znamenal širokou škálu pivních chutí, inovací a stálosti kvality. V začátcích našeho vaření piva byla zejména snaha obohatit český pivní trh o piva, která se zde sice vyráběla ale většinou bez přímé konfrontace se zahraničními pivovary, kde samotné pivní styly jsou „doma“. Navštívit náš pivovar může na adrese Na Pecích 1044/46, Praha 8 - Kobylisy a ochutnat zde větší část naší produkce. Aktuální nabídka obsahuje 12 druhů piv, vlajkovou lodí našeho pivovaru je klasický ležák – Bad Flash Prostě ležák 12° a tzv. třešničkou na dortu Bad Flash Torpid Mind 24° Imperial Stout.

Web: https://www.badflash.cz

Čongrády

Konzervované výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvořil náš dědeček Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vyrábět domácí paštiky, pomazánky a masové konzervy s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa. My jsme navázali na jeho zkušenosti a a již 9 let přinášíme na stoly našich zákazníků výrobky pouze z přírodních ingrediencí. Věříme v poctivost řemesla, pečlivě si vybíráme suroviny českého původu, dbáme na skvělý chuťový zážitek, samotné balení a prezentace výrobků. U nás byste zbytečně hledali syntetické konzervanty a aditíva. O kvalitě našich výrobků mluví i samotná ocenění GREAT TASTE, KLASA a Potravina z kraje Přemysla Oráče.

Web: https://www.congrady.eu/

Vinařství Velké Bílovice

Jsme rodinné vinařství z Velkých Bílovic, které dbá na tradice vinařství našeho kraje a České republiky. Ovšem máme zde mladý tým lidí, kteří stále hledají, čím by se dal sortiment vína obohatit. Lámali jsem si několik let hlavu, bádali zkoumali a ochutnávali až se zrodil nový nízkoalkoholický nápoj Graper. Rádi bychom jej, společně s našimi kvalitními Moravskými víny dali ochtnat světu prostřednictvím Vašeho gurmánského festivalu Apetit piknik.

Web: https://www.vinarstvivelkebilovice.cz

Cidrerie Kliment

Kliment Cidre vyrábíme z čerstvého moštu metodou dlouhé fermentace, která trvá 9 až 18 měsíců. Cidre je nefiltrovaný, bez pasterizace a jakéhokoli doslazení, není uměle sycen oxidem uhličitým a fermentace není ukončena. Přírodní perlivost tak vzniká pouze zráním v lahvích na kalech. Dozrávání trvá až několik let ve sklepě. Díky přírodnímu způsobu zpracování a původu jablek nese náš cidre od ročníku 2012 značku BIO certifikace.

Web: https://www.cidrerie.cz/

entusiasmo patisserie

Od dětství mě bavilo vše kolem jídla. I když vaření miluji, sladké u mě vede na plné čáře. Jsem milovnice kvalitních surovin a baví mě dělat lidem radost prostřednictvím jídla a dávat do každého kousku trochu srdíčka.

Web:

Rooster Sausage Gourmet

Jsme malá rodinná firma, vyrábíme domácí klobásky z vepřového masa přeštických vepříků v BIO kvalitě z farmy pana Sklenáře ze Sasova. Pro výrobu používáme pouze kvalitní maso, mořskou sůl a čerstvé bylinky, které plníme do přírodních jehněčích střívek nejvyšší kvality. Klobásky grilujeme a spolu náplněmi kompletujeme v bagetce z Celozrnné rukodělné pekárny pana Dvorníka sídlícího na pražském Žižkově. Pro dokonalý chuťový zážitek založený na kombinaci chutí věnujeme maximální pozornost výběru nejkvalitnějších surovin z lokálních zdrojů. V nabídce máme vždy několik variant.

Web: https://www.facebook.com/roostersausagegourmet

Konečně vývar

AŤ ROSTE KONEČNĚ JAKO Z VÝVARU Láska prochází žaludkem, ale růst celým břichem. Proto jsme začali táhnout Konečně vývar - první český farmářský vývar ve skle. Několika generacemi prověřený, přírodní lektvar, který obsahuje veškerou sílu zeleninovou i zvířecí. Poctivě tažený, pěkně vyčekaný. Prostě Konečně superfood pro všechny mámy za všechny táty. Aby děti správně rostly a mámy nevyrostly v kuchyni."

Web: https://www.konecnevyvar.cz

Jídelní ubrusy

Jsem dlouholetou fanynkou časopisu Apetit, zajímám se o dobré jídlo a kulturu stolování, která k jídlu a vaření patří. I když pracuji v korporátní firmě, nevzdávám se svého hobby a tím je šití. Ráda bych i na letošním Apetit pikniku prezentovala svoje výrobky a přispěla k prezentaci lokálních výrobků a zlepšení kultury stolování.

Web: https://www.jidelniubrusy.cz

MEAT ART

MEAT ART je jedinečný gastronomický projekt pod taktovkou šéfkuchaře Daniila Gorovoje zaměřený na všestranné využití grilů Big Green Egg, které umožňují jak klasické grilování, tak i pečení. Aktivity při kterých nás můžete potkat - Catering, Street Food, Kurzy vaření Veškeré pokrmy připravujeme s láskou a každému na míru. Rádi pro vás připravíme malou rodinnou oslavu, svatbu nebo firemní večírek. Snažíme se maximálně využit regionální a sezonní suroviny. Přidanou hodnotu našeho cateringu vytváří náš jedinečný multifunkční trailer. Dokážeme pokrýt veškeré chody od studeného bufetu, přes live station po dezerty. Vaši představu s vámi rádi prokonzultujeme a ucelíme do konceptu, který bude bavit a fungovat.

Web: https://meatart.cz/

Bistro Ansámbl

Jsme Ansámbl. V pražských Vršovicích vaříme v malém týmu nadšenců moderní česko-francouzskou kuchyni. Zakládáme si na prvotřídních surovinách z malých farem, které zpracováváme s maximální péči, abyste dostali na talíři nejvyšší možnou kvalitu. ​​K jídlu vám nabídneme ze selekce pivních speciálů a naturálních vín z různých koutů Evropy. Naši práci děláme tak, abyste vždy odcházeli spokojení a rádi se k nám vraceli.

Web: https://ansambl-bistro.cz/

Nesu koláč

Chodské koláče jsou součástí našich rodinných oslav a setkání od nepaměti. Recept mám od své babičky, která ho má zase od své maminky. Teď ve svých 29 letech bych ráda přinesla trochu tradice i do Prahy, která je mým druhým domovem. Co můžu zaručit, je že nikdo ještě nezůstal jen u jednoho kousku.

Web: https://www.instagram.com/nesu_kolac/

Řemeslné hořčice Filifili

Jsme rodinná manufaktura, kde kvalitním surovinám dáváme možnost ponechat si to dobré, co získaly u svých pěstitelů a výrobců. Vyrábímeřemeslné hořčice, které jsou skvělými společníky v gastronomii, ale i nemalým pomocníkem pro utužení Vašeho zdraví, či zdravého stylu stravování. Všechny hořčice vyrábíme šetrně a mohou nést označení RAW, což znamená, že při výrobě nebyla vystavena vyšší teplotě než 42°C

Web: htpps://www.filifili.cz

Kaiser Franz

Kaiser Franz je již řadu let štikou v pražském streetfoodovém rybníce. Jezdíme na ty nejlepší food festivaly po celé ČR, ale vyrostli jsme na pražských farmářských trzích a na pražských Vinohradech jsme otevřeli bistro, ve kterém se krom burgerů věnujeme také řemeslným pivům z českých minipivovarů. Na Apetit Piknik přivezeme jak naše nejoblíbenější kousky v čele s vymazleným bacon cheese burgerem, tak i sezónní specialitky z čerstvě sklizených farmářských surovin.

Web: https://www.kaiserfranz.cz

Oldřich Drápal - slámové víno

Drápalovo slámové víno - výrobce s dvacetiletou tradicí, ocenění v Evropě i v Americe, poslední ocenění Best Producer "Still wine" na výstavě Berliner Wine Trophy 2022.

Web: https://www.drapalovoslamovevino.cz

UTOPIA octy a cidery

Žijeme na Vysočině na statku tvrz Sudkův Důl. Sadaříme, zahradničíme, chováme drůbež a kapry, sbíráme divoké rostliny, fermentujeme a vyrábíme naturální octy, cidery a rybí omáčky. Hostíme gastrofestival Počátky, který nadšeným profesionálům i amatérům z kulinářského prostředí umožňuje potkat se a vyzkoušet si zapomenuté a neotřelé kuchařské postupy.

Web: https://www.utopia.direct

BiBi food a Zolly dog bakery

Založili jsme BiBi FOOD, aby byli naši psi zdravější a šťastnější. A pak jsme si řekli, že se s vámi o tajemství psího štěstí podělíme. Věříme, že si kvalitní jídlo zaslouží celá rodina, včetně čtyřnohých členů. Naše filozofie je jednoduchá – příprava psí stravy na míru. Ingredience i samotné jídlo průběžně testujeme a vylepšujeme. Protože jedině čerstvé, přírodní suroviny a šetrně zpracované jídlo, které není plné rafinovaných uhlohydrátů udržuje radostné vrtění ocáskem.

Web: https://www.bibifood.cz

NATU

Jsme česká značka přírodních potravin NATU. Od začátku se prezentujeme vlastní výrobou, či výrobky od prověřených dodavatelů a značek. Zakládáme si na rozmanitosti výrobků. Všechny spojuje schopnost předávat energii z čisté přírody. Jedná se především o: ořechové krémy, lyofilizované ovoce, granoly, kokosové a jablečné chipsy, dražované ovoce a ořechy, superfood prášky a mnohé další.

Web: https://www.natu.cz

PODČEPEC

PODČEPEC vyrábím od roku 2018 a za tu dobu se zabydlely v mnoha kuchyních. Nabízím několik velikostí. Na mísy, hrnce, hrnečky, ale také plechy. Je pro mne důležitá udržitelnost. PODČEPEC vám poslouží dlouho dobu a plně nahradí jednorázové fresh fólie.

Web: https://www.podcepec.cz

Marmelády s příbehem a sladké palačinky

Smutný životní příběh, zklamání nad kvalitou potravin a láska k vaření /a jídlu:-) mě přivedly ke vstupu na marmeládový trh. Založila jsem 1. Marmeládovnu v Praze, kde denně vaříme z těch nejkvalitnějších surovin. Zásadně bez jakýchkoliv chemických aditiv, barviv nebo konzervantů. Náš produkt je 100% český výrobek, který je vyroben se zásadami trvalé udržitelnosti. U nás najdete nejširší výběr chutí, barev a vůní. V nabídce máme FIT produkty bez přidaného jakéhokoliv sladidla. Přijde ochutnat michelinskou kvalitu - našim džemům věří šéfkuchaři těch nejluxusnějších restaurací v hotelu Alcron, Four Seasons, Buddha Bar a mnoha dalších. Kdo ochutná, neodolá, to vám garantuji.

Web: https://www.marmeladyspribehem.cz

DATLEA

Od roku 2008 jsme žili s rodinou v Dubaji, ve Spojených arabských emirátech, kde jsme s manželem pracovali pro přední českou sklářskou firmu a představovali jsme tak to nejlepší od nás, krásné české sklo, světu. Letos se po dlouhých 13-ti letech vracíme zpět do Česka a přivážíme s sebou to nejlepší, co jsme v Emirátech nalezli. Zamilovali jsme si datle a zážitek z nich, který vám chceme prostřednictvím naší značky datlea zprostředkovat.

Web: https://www.datlea.cz

Passione Mozzarella

• Pravá italská sýrárna • Zpracovává čerstvé kravské mléko z oblasti Třebíče • Italští mistři sýraři vyrábí Mozzarellu a další pařené i zrající sýry přesně podle tradice jejich řemesla z italské Kampánie • Nápad vznikl už v roce 2018, kdy si italský majitel nechal udělat analýzu českého mléka a zjistil, že kvalitou a chemickým složením se nejenom vyrovná ale i předčí mléko, které se k výrobě těchto sýrů používá v Itálii • V roce 2019 se podařilo nalézt vhodný objekt pro stavbu sýrárny v pražských Řepích • V průběhu roku 2021 začala sýrárna vyrábět první tažené sýry"

Web: https://www.passionemozzarella.cz

Lanýže od Markéty

Lanýže od Markéty je firma zabývající se dovozem a prodejem lanýžů a lanýžových produktů. Markéta se dovozem lanýžů zabývá od roku 2007. Lanýže a lanýžové produkty odebírají restaurace nejen po Praze, ale po celé ČR. Pro domácnosti je určen eshop. Ke každému lanýži zákazník dostane jednoduchý recept a doporučení, jak s lanýžem zacházet.

Web: https://www.lanyze.shop

Limonády do sáčku

Limonády z čerstvého ovoce do sáčku. Jedná se o hit léta, kde nabízíme 12 druhů limonád s příchutěmi: jahoda, limetka, mango, hruška, ice-tea, bezinka, kiwi, pomeranč, ananas. Dále nabízíme ovocná lízátka.

Web:

Pražírna kávy Longberry

Klademe důraz na vysokou kvalitu našich produktů a na správný výběr kávových zrn. V našem sortimentu tak můžete naleznout až 40 druhů plantážních káv z pěstitelských zemí celého světa. Každá z nich je jiná, osobitá a ovlivněná spoustou klimaktických, geografických či genetických faktorů a způsobem zpracování.

Web: https://www.longberry.cz

Bamboly Chips

Základem našeho úspěchu jsou čerstvé brambory upravované těsně před podáváním. Námi vybraná a používaná speciální odrůda brambor má vlastnosti jako je kompaktnost a silná chuť, která jí činí jedinečnou. Belgický olej byl ověřený miliony zákazníků a dodává bramborám tu skvělou chuť.Jedinečnou pochoutku dotváří tradiční belgické omáčky známé po celém světě.

Web: https://www.bambolychips.cz

Levandulové údolí

BIO LEVANDULE CHODOUŇSKÁ z Levandulového údolí Jak prokázaly klinické studie a výsledky naturopatů, lékařů a terapeutů, obsahuje unikátní bioaktivní látky a jako jediná na světě vzácné minerály z vápencových moří, na kterých ji 8 let pěstuje tým Levandulového údolí bez chemie v certifikované BIO kvalitě. Tyto cenné léčivé zdroje dokáží pomoci s komplexní regenerací neuro receptorů a nervové soustavy a tím řeší trvale, bez vedlejších účinků a závislostí autoimunitní onemocnění, nespavost, úzkosti, deprese a migrény, stres a celkové vyčerpání příjemnou cestou v BIO nápojích a super potravinách.

Web: https://www.levanduloveudoli.cz

Avocado bistro

Jsme první avokádové bistro v Čr. Nedávno jsme otevřeli druhé bistro na Vinohradech. Všechny naše pokrmy obsahují avokádo a chceme naučit Čechy avokádo milovat. Pracujeme s čerstvými a kvalitními surovinami a připravujeme jídla jako poke bowls, burrita s guacamole, avocado toasty, nebo na pobočce třeba i avokádovou margaritu. Začínali jsme od roku 2016 na food festivalech .

Web: https://avocadobistro.cz/

Generální partner

Kaufland-logo

Spolupořadatel akce

mestska_cast_praha2

Partneři

boxxi_podelne_sloganNávrh bez názvu (34)canon-logoNávrh bez názvu (44)Návrh bez názvu (27)Snímek obrazovky 2022-05-16 v 14.25.28Návrh bez názvu (29)Návrh bez názvu (30)Návrh bez názvu (32)600x6007Návrh bez názvu (43)Návrh bez názvu (45)Návrh bez názvu (46)Návrh bez názvu (42)Návrh bez názvu (41)Návrh bez názvu (36)Návrh bez názvu (38)Návrh bez názvu (39)Návrh bez názvu (31)Návrh bez názvu (37)Návrh bez názvu (33)600x60011600x6005FB_AW_WHIRLPOOL_LOGO_WITH_PAYOFF_RGB_POS